Egy vasútállomáson zaklatta az utasokat, és rátámadt a rendőrökre is egy külföldi férfi Pest megyében

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy napon belül állított bíróság elé egy férfit, aki az intézkedő rendőrök eljárását erőszakkal akadályozta.

Szándékosan ütötte el haragosát a 26 éves pilisi férfi

Tettes és áldozata gyerekkori ismerősi viszonya fajult el 2019 őszére. Az utolsó cseppet egy autó nem tetsző áron való eladása szolgáltatta, az ezt követő momentumok és reakciók ellentmondásosak. A nyomozás eredménye viszont egyértelmű. A 26 éves pilisi férfi szándékosan ráhúzta a kormányt az utcán sétáló ismerősére.

Futva menekült a szerb embercsempész az M5-ös autópályán

A Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztálya jelzése alapján a Pest megyei rendőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival 2021. október 15-én 11 óra 40 perckor akartak kivezetni egy, az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán nagy sebességgel haladó, magyar honosságú személyautót. A sofőr figyelmen kívül hagyta a megállásra vonatkozó rendőri jelzéseket és tovább […]

Életfogytig tartó fegyházra ítélték a soroksári futónőt megölő férfit

A Fővárosi Főügyészség minősített emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a soroksári futónő megtámadása miatt. A bíróság életfogytig tartó fegyházra ítélte a vádlottat azzal, hogy leghamarabb 35 év után bocsátható feltételes szabadságra. Az ügyészség fellebbezést jelentett be súlyosításért, hogy a vádlott ennél is hosszabb idő után kerülhessen csak feltételes szabadságra.

Tetőn próbált elrejtőzni a budapesti rabló, aki több mint négy és fél millió forint értékben lopott ékszereket

A betörő Kispesten tevékenykedett; a nyomozás adatai szerint először 2020 májusában, majd júliusban és végül szeptemberben tört be a tulajdonosok távollétét kihasználva egy-egy lakásba. Összesen több mint négy és fél millió forint értékben lopott főleg ékszereket és műszaki cikkeket.