Tűzszerészeti munkálatok miatt lakosságvédelmi intézkedés lesz 2021. július 29-én Angyalföldön

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a lakosságot, hogy Budapest XIII., Reitter Ferenc utca 144. alatti építkezésen II. világháborús robbanótestet találtak, ezért a tűzszerészeti munkálatok idejére lakosságvédelmi intézkedés és forgalmirend-változás lép életbe.

Vádemelés kokain kereskedelme és forgalomba hozatala miatt

Baráti összejövetelekre is jutott a kábítószerből a vád szerint. A Fővárosi Főügyészség 5 férfival szemben szabadságvesztés büntetést indítványoz. A vádirat szerint egy 33 éves férfi a 2017. évtől kokainnal és ectasyval kereskedett Budapesten. Rendszeres kokainvásárlója volt egy 49 éves férfi, aki a 2018. évtől saját magának és a baráti-ismerősi összejöveteleire meghívottaknak felkínálásra vásárolt a kábítószerből, […]

Sajátságos módját választotta a gyáli férfi, hogy kapcsolatba lépjen a rendőrséggel

A rendőrségre 2021. július 23-án 17 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi alumínium járóbotjával megrongált egy utcán álló autót. A bejelentő próbálta lenyugtatni a folyamatosan rendőr után kiabáló, botjával hadonászó férfit, leültette, biztonságos távolságba helyezte a botot, majd a férfi kívánalmát teljesítette, hívta a rendőrséget.