vadászati világkiállítás

Vadászati világkiállítás – Különleges dokumentumfilmek és beszélgetések a Hungexpón

Helyi hírek

Az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás tizenkilencedik napján, szerdán a közönség a One With Nature Movie Theatre vetítéseit, különleges dokumentumfilmeket, valamint természetfilmeket láthat az A pavilon színpadán a Hungexpo területén – ismertette a világkiállítás sajtóirodája.

A D pavilonban 12 órától a Nimród Caféban Kókai Márton, a Nimród Vadászújság főmunkatársa Hanga Zoltánnal, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjével, Szabó Péterrel, a Budakeszi Vadaspark ügyvezető igazgatójával, Kovács Zsolttal, az Állatvilág magazin főszerkesztőjével és Verplik Róberttel, a Szegedi Vadaspark igazgatójával a magyarországi környezeti nevelésről beszélget.

Szintén a D pavilonban 13 órától Stündl László, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar dékánja és Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke együttműködési megállapodást ír alá egy olyan érzékeny és költséghatékony monitoring rendszer kidolgozása kapcsán, amely alkalmas a vadon élő állatok által terjesztett fertőzések, továbbá az esetleges zoonózisok kimutatására, megelőzésére.

Délután, 15.30-tól a Vadász talk showban Csöre Gábor beszélgetőtársa Tóth Csaba, a Keszthelyi Vadászati Múzeum vezetője lesz szintén a D pavilonban. 16 órától filmvetítés kezdődik, majd 17 órakor divatbemutató zárja a csarnok programját.

MTI

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük